No-nonsense self defence

In 2007-2008 I had my own fightclub. I trained my pupils in a mix of no-nonsense martial arts techniques that I dubbed 'Impakt'. Perhaps, one day, I may resuscitate Impakt, if there is demand for it.

In 2007 - 2008 had ik m'n eigen vechtsportclubje. Ik trainde m'n leerlingen in een mix van no-nonsense vechttechnieken die ik 'Impakt' noemde. Wellicht dat ik Impakt ooit nog eens tot leven wek, als er vraag naar blijkt te zijn.

Welke spullen heb ik nodig?

Is Impakt gevaarlijk?

Impakt is gebaseerd op de effectiefste technieken uit vechtsporten als kickboksen, vrij worstelen, jiu-jitsu, etc. We doen niet aan Oosterse mystiek, meditatie of eindeloos in de lucht slaan; vechtsport is een sport, net als zwemmen of voetbal, en dat leer je het beste door zo snel mogelijk, zo realistisch mogelijk te trainen.Ook beginners mogen al na een paar trainingen voorzichtig meedoen met sparren.

Elke Impakt-training is een mix van conditietraining, (kick)boksen,
zelfverdedigingstechnieken en grondgevecht. Het kan er stevig aan toe gaan als je daar met je sparringpartner voor kiest, maar je bepaalt altijd je eigen grenzen en de sfeer blijft vriendschappelijk.

Meer foto's